VÄLKOMNA TILL NORRA UPPLAND OCH RAPTORS GAMES 2019

Raptorsalliansens klubbar Östervåla Buzzards, Färnebo Eagles, Sandviken Seahawks och Heby Hawks hälsar er varmt välkomna till RG 2019. Efter första årets succé står det nu klart att vi fortsätter med en ny upplaga av turneringen 2019 som också kommer att innehålla en del nyheter. Vi kommer bl a att utöka antalet åldersklasser till att gälla både 2006 och 2007, flickor och pojkar. Turneringen får även fler spelplatser. Årgång 2006 kommer att fortsätta spela och inkvarteras i Östervåla medan vår nya ålderskategori, födda 2007, kommer att spela sina matcher samt inkvarteras i Österfärnebo.  

Samtliga matcher spelas på fullstor plan, fem mot fem, matchtiden 4x8 minuter rinnande och samtliga regler för kategori U13 gäller i övrigt. Alla lag är garanterade minst fyra matcher.

Vi erbjuder frisk luft och fantastiska förutsättningar till ett mycket bra pris. Vi har en mycket hög domarstandard och denna samt den goda maten, fick vi mycket beröm för förra året. Med vårt cupkort får man bo i skolsal, på vandrarhem eller fyrbäddsstuga bara ett stenkast från respektive hall. Cupkortet kostar i år 850 kr/st och inkluderar allt man behöver förutom fickpengar. Vi erbjuder vandrarhemsstandard så länge platserna räcker till, där efter får man plats på hårt underlag. Vill man försäkra sig om en sängplats bör man alltså skynda sig med sin anmälan. En annan snabbhetspremie som gäller i årets turnering är att de lag som köper cupkort och anmäler sig före årsskiftet 2018/2019 får varsin snygg cuptröja/cupkort.

Anmälan till turneringen är nu öppen. Antalet lag i turneringen är begränsat.  

Vi är långtifrån Sveriges största turnering och det kommer vi aldrig att kunna bli heller utan deltager man hos oss får man se andra värden.


Följ oss gärna i sociala medier som Facebook och Instagram där vi finns under namnet Raptors Games.


Kontaktuppgifter:
Mejl: thomas@ostervalabuzzards.se
Telefon: 073-9926260Mera information Anmälan